ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Αποστολή των προϊόντων γίνετε άμεσα ή κατόπιν εντολής του Πελάτη για τα Μαιευτήρια Ιασώ και Μητέρα, και τα Νοκομέια Υγεία και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Αμαρουσίου. Για αποστολές και σε Εταιρείες, καταστήματα και οικίες χρειαζόμαστε τουλάχιστον ενημέρωση 2 ώρες νωρίτερα απο την παραγγελία. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 24 ωρών λόγω της φύσης του προϊόντος. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο info@iasoflowers.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 210 6184074 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.

Back to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο