Σχετικά με εμάς

Το ανθοπωλείο Iasoflowers λειτουργεί  από τον  Ιούνιο του 1996, από την αρχή της λειτουργίας του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Ο Γιώργος Χαμπακης, Ανθοπαραγωγός, γνωστός σε όλη την Ελλάδα για την ποιότητα των λουλουδιών που καλλιεργεί απο την δεκαετία του ’70 και η Μαρία Δεριζιώτου, Γεωπόνος στην Κοινοπραξία Ανθοκομικών Συνεταιρισμών Ελλάδας – ΚΑΣΕ (περίοδο 1986-1992), ξεκίνησαν μαζί, με πολύ μεράκι, να δουλεύουν και να δημιουργήσουν ένα όμορφο χώρο γεμάτο με φρέσκα λουλούδια, μπουκέτα, ανθοσυνθέσεις, φυτά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, για να στολίσει  την πιο όμορφη και τρυφερή στιγμή της ζωής μας, την γέννηση.

Λόγω της ιδαιτερότητας μας ως ανθοπωλείο βρισκόμαστε δίπλα σας απο την πρώτη μαγική στιγμή της γέννησης του ανθρώπου και θέλοντας λοιπόν να ομορφαίνουμαι την κάθε σας στιγμή διαθέτουμε τις ιδέες και την τεχνική κατάρτιση έτσι ώστε να μπορούμε να στολίσουμε την Βάφτιση και τον Γάμο σας.

Η εμπειρία των είκοσι χρόνων μέσα στο μεγαλύτερο μαιευτήριο της χώρας,το ΙΑΣΩ,και τα φρέσκα λουλούδια, που στην πλειοψηφία τους έρχονται  απευθείας από τα θερμοκήπια Χαμπάκη, εγγυώνται πρωτοτυπία, ιδιαιτερότητα και φρεσκάδα των Ανθοσυνθέσεων που θα βρείτε στο ανθοπωλείο μας!

Back to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο